Gøran Sandmo

Det tradisjonsrike familieforetaket Høylandet Auto ble startet av nestor Harald Olsen allerede i 1958. Med utspring fra et enkelt sykkelverksted på Høylandet vokste bedriften etter hvert til å bli en av de største merkeforhandlerne i distriktet – med avdelinger på Høylandet, Rørvik, Brønnøysund og Namsos. Namsosavdelinga ble etablert i 1980, Rørvik ble innlemmet fire år senere, før ekspansjonen til et nytt fylke ble en realitet i 1993.

Det nye anlegget i bilbyen ble imidlertid innviet så sent som i 2018, og kan by på halvannen etasje med nye og brukte biler, et toppmoderne verksted og to selvbetjente vaskehaller. Avdelingene sørger for service og reparasjoner av alle bilmerker, mens produkter fra BK Hengeren, Husqvarna og Kärcher også tilbys som en del av sortimentet.

Høylandet Auto avdeling Namsos er forhandler av BYD, Nissan, Suzuki, Mitsubishi, Peugeot, og har stadig en attraktiv samling bruktbiler tilgjengelig. Gøran Sandmo ble ansatt som bruktbil leder i 2021, og har ansvaret for bruktbiler på våre avdelinger.