Marius Skilhagen Klykken og Jo Morten Grande

Nord-Auto er det ferskeste tilskuddet til Bilbyens flora av merkeforhandlere. 1. mars ble namsosavdelinga etablert i lokaler tilknyttet Toyota Nordviks anlegg, med oppstart midt under koronakrisen. Distriktets Opel- og Kia-forhandler fikk imidlertid raskt opp turbotrykket, og har overlevert namdalinger et godt knippe nøkler til så vel nye som brukte biler.

Nord-Auto har sitt utspring fra Steinkjer, der morselskapet ble etablert i forbindelse med oppkjøpet av Visborg Auto i 2014. I dag er fire av totalt 40 ansatte tilknyttet namsosavdelinga, som foruten kundemottak og salg også omfatter et eget, merkeuavhengig verksted.

Skagebyggen Marius Skilhagen Klykken (34) er daglig leder, og kommer fra ei stilling som selger hos Overhalla Hus. Før det var han bilselger hos Bilsenteret Namsos i ti år.

Med seg på laget har han sambygdingen Jo Morten Grande (52), som foruten en periode som sykepleier har drevet med kjøp og salg i hele sitt yrkesaktive liv – sist som bruktbilselger ved Namsen Auto i Grong.